Az est fellépői:

Majoros László

Majoros László portré small.jpgNevem, Majoros László 1969. március 4.-én születtem Gyöngyösön. Már középiskolás koromban foglalkoztatott a zene és a zeneszeretet. Ezért azt a célt tűztem ki magam elé, hogy bárzongoristaként külföldön dolgozhassak.2004 októberében jelentkeztem a II. Országos Bárzongorista Versenyre. Közel száz jelentkezőből sikerült bejutnom a döntőbe, a legjobb hat közé! Életem egyik legnagyobb élménye volt, amikor több mint ötszáz néző és a rendkívüli szakmai zsűri előtt felléphettem!A Filmmúzeum TV csatorna felvételt, portrét készített, melyet több alkalommal műsorára tűzött. 2010-től 2017-ig egy svájci folyami hajótársaságnál dolgoztam. 2017-ben végleg hazajöttem Magyarországra. Jelenleg Gyöngyös és Eger környéki wellness-hotelekben játszom heti két-három alkalommal. A pandémia ideje alatt közel két évig ételfutárként dolgoztam. Ebédet szállítottam nyugdíjasoknak egy hatvani szociális intézmény alkalmazottjaként.

 

 

Almási Antal

Almási Antal small.jpgZenészcsaládban születtem, Nagykőrösön. 150 évre visszamenőleg voltak zenészek a felmenőim között. 14 évesen a kecskeméti Kodály zeneiskolában tanultam, mellette magántanár segített a bárzongorázás fortélyainak elsajátításában. 11 évesen Cziffra György látta az egyik felvételemet, és kihívott magához Franciaországba, de sajnos nem engedtek a szüleim. 18 évesen Hollandiába kerültem, öt éven dolgoztam zenéltem odakint. Hazatértem után a Mezzo étteremben játszottam, majd a Haris Parkban zongoráztam.

 


Villás György

Villás György portré.jpegTánczenei tanulmányaimat Garay Attilánál kezdtem, majd Párizsban folytattam a Michael Petrucciani Foundation-nél. Számos neves művésszel léptem fel, mint például Marius Preda, Roby Lakatos, Angelo Debarre. 12 éven keresztül a német Varieté Et Cetera zenekarvezetője- és rendezőjeként tevékenykedtem.