Családi név *
 
Utónév *
 
Születési hely *
 
Születési idő *
 
E-mail cím *
 
Telefon *
 
Tanulmányok *
 
Rövid bemutatkozás (max. 500 karakter) *
 
Fénykép feltöltése *

Kérjük, hogy a fájlt JPG formátumban, max. 10 MB méretben töltse fel.

A fájlnév tartalmazza a jelentkező nevét.

 

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

A CER Kft. és a Roland East Europe Kft. (a továbbiakban: szervezők) tiszteletben tartják az általuk megrendezésre kerülő Bárzongorista Versenyre jelentkezők személyiségi jogait, így a személyes adataik védelméhez fűződő jogukat is.
Amennyiben Ön a Bárzongorista Versenyre a jelen honlapon elérthető nyomtatvány kitöltésével és elküldésével, vagy elektronikus levél megküldése útján jelentkezni kíván, úgy azt csak személyes adatainak megadásával teheti meg.
Ennek megfelelően a Bárzongorista Versenyre történő jelentkezésének elküldésével Ön az 1992. évi LXIII. tv. 3. § (1) bekezdése a) pontjában rögzített írásbeli hozzájárulását önkéntesen megadja ahhoz, hogy a szervezők és a verseny lebonyolításában résztvevő alvállalkozóik. a vonatkozó adatvédelmi jogszabályi rendelkezések tiszteletben tartásával az Ön adatait kezeljék, továbbítsák és amennyiben a Bárzongorista Versenyt Ön nyeri meg, ez esetben bizonyos adatait nyilvánosságra hozzák.
A szervezők az Ön kérésére minden esetben tájékoztatást adnak az általa kezelt személyes adatairól, azok kezeléséről, továbbá Ön bármikor kérheti személyes adatinak helyesbítését, illetve törlését.
Az Ön adatait kizárólag a jelentkezésének és a versenyen történő részvételének megfelelően dokumentálásához, a verseny lebonyolításához szükséges mértékben használjuk fel, illetve tároljuk, továbbítjuk.
Az Ön kérelmére a szervező tájékoztatást ad az általa kezelt, illetőleg az általa megbízott feldolgozó által feldolgozott adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről (székhelyéről) és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatait.
Amennyiben a személyes adatainak kezelésével összefüggésben bármilyen további kérdése van, kérem azt az alábbi email címre írja meg és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot a szükséges tájékoztatás megadása végett.

Budapest, 2013. október 1.


CER Kft.            Roland East Europe Kft.

 
A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!
Írja be a számot (arab számokkal)! 'kettőezer-hétszáztizenhárom' ->